Hypotheek voor Zelfstandig Ondernemers

Ben je zelfstandige, en wil je toch een huis kopen?

Bij het kopen van een huis loop je als zelfstandig ondernemer al gauw op tegen een muur van ingewikkelde regels voor het vast stellen van jouw inkomen.

Iedere geldverstrekker heeft zo zijn eigen werkwijze voor het bepalen van jouw toetsinkomen. Hypotheekaanvragen lopen daarom meestal uit op een grote frustatie.

Maar het kan ook anders! Op basis van jouw jaarcijfers en belastingaangiften laten wij het toetsinkomen berekenen door het ViiZ (Validatie Instituut Inkomensvaststelling Zelfstandigen). Dit is een onafhankelijke organisatie die jouw zakelijke cijfers op voorhand toetst op de specifieke voorwaarden van de geldverstrekkers. Het vastgestelde toetsinkomen laten wij je zien in een overzichtelijk rapport voorzien van een slagingskans van 1 tot 5 sterren.

Van de 18 geldverstrekkers die hieraan meedoen hebben 15 aanbieders 3 sterren en 1 zelfs 4 sterren!

De werkwijze is simpel, via iDEAL betaal je de kosten voor het rapport vooraf, waarbij je keurig een factuur krijgt voor je boekhouding en wij gaan dan voor je aan de slag.

No Cure No Pay! De kosten bij ViiZ bedragen € 295,- als je IB-ondernemer bent en € 345,-/€ 395,- voor een DGA/met meerdere BV's.

Wanneer je toetsinkomen 3 sterren of meer heeft en de hypotheek komt tóch niet tot stand op basis van het afgegeven toetsinkomen, dan krijg je je geld gewoon terug!

Dus niet langer wachten; ook voor jou, als zelfstandige, is een koopwoning mogelijk!

Meer informatie? Maak een afspraak en wij leggen het je allemaal uit.

Deel deze pagina