Onze beloning

Onze beloning

Wij gebruiken uitsluitend een systeem van directe beloning. Dit betekent dat u ons betaalt voor de diensten die wij voor u verrichten. Wij ontvangen dus geen (indirecte) beloning (provisie) van aanbieders waarbij u een product aanschaft. Bovendien heeft onze beloning ook niet te maken met de hoogte van de premie van de verzekering die u moet betalen of de hoogte van de hypothecaire lening die u gaat afsluiten.

Wij vinden dat directe beloning de beste waarborg is voor onafhankelijk adviseren, bemiddelen en aanpassen. Bij beloning door de aanbieder bestaat immers het risico dat de hoogte van de provisie de dienstverlening beïnvloedt, terwijl provisie wordt verrekend in de prijs van het product.

Wij kennen twee methodieken van directe beloning die wij hieronder beschrijven. Alle tarieven zijn inclusief btw en gelden voor alle complexe producten en hypothecaire leningen.

Adviseren en aanpassen tegen directe beloning uurtarief

U betaalt ons een uurtarief van € 95,-. Voor adviseren zullen wij in de meeste gevallen 4 uur nodig hebben, maar dat kan zowel minder als meer zijn. Voor het aanpassen gelden dezelfde tarieven als voor adviseren.

Vooraf is dus wel een inschatting van de kosten mogelijk, maar zijn de precieze kosten pas achteraf bekend en kunnen die zowel lager als hoger zijn dan de inschatting.

Bemiddeling 1e hypotheek standaardproduct

€ 2.745,00

Bemiddeling 1e hypotheek buiten standaard (BKR, zelfstandige etc.)duct

€ 3.245,00

Bemiddeling 1e -2e hypotheek/onderhandse verhoging bestaande klant

€ 2.495,00

Bemiddeling 2e hypotheek of onderhandse verhoging nieuwe klant

€ 2.745,00

Bemiddeling ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid

€ 3.245,00

Bemiddeling overlijdensrisicoverzekering bij hypotheek

€ 295,00

Deel deze pagina