Financial lease: dé manier voor zakelijk Nederland om uw auto te financieren!

Ondanks een groeiende economie staan de banken erom bekend dat er terughoudend wordt gereageerd bij het verkrijgen van krediet aan ondernemers in het MKB.

Dat is jammer, want het MKB is een van de belangrijkste pijlers waarop onze economie toch draait. Mocht u behoefte hebben aan de financiering van (een) bedrijfsauto(‘s) (personenauto of busje) of andere bedrijfsmiddelen, dan kunnen wij u daarbij wellicht van dienst zijn.

Zekerheid met financial lease

Financial lease is een uitermate geschikte manier om auto’s of bedrijfsmiddelen te financieren. Van tevoren spreekt u een looptijd en een vast maandbedrag af. U weet dus precies waar u aan toe bent. Om de maandlast te kunnen sturen kunt u een aanbetaling doen of een slottermijn afspreken.

U kunt uw liquide middelen of rekening courant gebruiken waar het voor nodig is: uw business. Dat is in bepaalde gevallen wel zo verstandig. Op deze wijze weet u waar u aan toe bent.

Verantwoord lenen

Roosendaal FD is een specialist op het gebied van financial lease voor zelfstandig ondernemers (ook ZZP'ers) en volledig op de hoogte van fiscale regelgeving en in staat om uw financiële positie te beoordelen. Samen met u kijken we naar uw financiële wensen en situatie van de onderneming. Op basis daarvan geven wij een passend advies.

Orienterend adviesgesprek

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van financial lease? Dan kunt u altijd bellen. Tijdens kantooruren op telefoonnummer 06-10151650. U kunt ook een e-mail sturen naar info@roosendaalfd.nl.
Misschien komt die nieuwe auto er wel eerder dan u denkt!

https://www.lease-nederland.nl/leencheck/landingpage.php?subagent=10652

https://www.lease-nederland.nl/leencheck/landingpage.php?subagent=10652

Deel deze pagina